Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 667 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 23  Következő
  Nyomtatóbarát verzió

Osztályozd az epizódot! Hogy tetszett?
5 - kiváló 54%  54%  [ 15 ]
4 - jó rész volt 29%  29%  [ 8 ]
3 - átlagos, volt már jobb 14%  14%  [ 4 ]
2 - gyenge epizód volt 4%  4%  [ 1 ]
1 - borzalmas 0%  0%  [ 0 ]
Szavazatok száma : 28

9. évad 1. rész: Megmentő (Savior) - SZEZON PREMIER
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2009.02.25. 00:55 
SVH-alapító,főszerkesztő

THE CW ANNOUNCES EARLY PICKUPS OF SERIES

“Gossip Girl,” “One Tree Hill,” “90210,” “America’s Next Top Model,” “Smallville” and “Supernatural” To Return Next Season

Igazi veterán lett kedvenc sorozatunkból. Mit vártok a kilencedik szezonban, milyen változások lesznek? Ez már tényleg az utolsó évad lesz? Örültök az új szezonnak?

A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Lex 2009.10.03. 10:53-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.25. 01:49 
kriptoni hódító

Teljes ledöbbenés.. mikor jött ki a hivatalos hír? nem is hallottam..

Am nem tudom, h örüljek e vagy ne. Ez olyan kétoldalas... én anno a 9. évadot azért szerettem volna, hogy végre kialakuljon vmi Clark és Lois között. REmélem végre lesz vmi. Most már legalább Lana sem zavarhat be.

Animáció&Banner: Ráh-El

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.25. 10:01 
kriptoni látogató

Mit is várhatunk ettől a szezontól? Talán valami olyasmit, hogy a CW elkezdi kiépíteni a Smallville utáni életét. Magyarán több DC-szuperhőst vonultatnak fel, és az egyikből, aki beválik azzal viszik tovább a Smallville örökségét. Persze ez nem tőlük függ, de ha ők sem túl nyitottak az ötlet iránt, akkor a Smallville még pár évig képernyőn marad.

Sokkal több Clois-t szeretnék, kivonhatnának néhány gyengébb szálat a történetből, néhány régi ismerős is visszatéregethetne egy-egy epizódra, több későbbi superman ellenséget hozhatnának be, változtathatnának kicsit az egy főellenség témán. Mármint legyen egy nagy, de az álljon akkor minden kicsi támadás mögött. Nagyobb összefüggést. Hiszen akárhogy is számolok, a Smallville már nagykorú széria. Ideje lenne ledobni magáról a tini-imaget, és még tökösebbé tenni magát.

Idén elindultak egy úton, amit ha megtartanak, akkor örömmel fogom nézni a következő évadot is. Ha letérnek róla, akkor 8 év ide vagy oda... kár lenne érte, na. És nézzük a pozitív oldalát: Kreuk kisasszony azt nyilatkozta, ő többet már nem fog Smallville-ben zavarogni. Ha tartja magát ehhez, akkor nagyon komoly gondok nem lehetnek. Remélem.

Én ha már eljutott a kilencedik évadig, akkor azt szeretném, ha a tizedik szezonnal búcsúzna el a széria. A 9 az olyan pocsék szám. Mér ne mehetne tíz évig? Szép kerek.

(Lex jövőre, a 9. évad után ki(k)nek jár le a szerződése?)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.25. 13:02 
új a kisvárosban

Ez a helyzet a 9. évaddal olyan, mint amikor satuba szorítanak valamit... de már annyira, hogy az teljesen összeroppan... az egyik oldalról a már kivesézett Smallville szál, és a másik oldalról csak érintőlegesen megközelíthető Superman szál már annyira közel került egymáshoz, hogy valójában már nem beszélhetünk Smallville-ről (bár az utóbbi évadokban sem volt már jellemző). Ez a sorozat egyre inkább egy kisgyerekre hasonlít, aki soha nem akar felnőni...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.25. 13:08 
kriptoni látogató

Rebellious-el értek egyet.
Nem fogják tudni annyira megközelíteni supermant-t, de már tényleg nem nagyon beszélhetünk smallville-ról...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.25. 15:58 
kriptoni hős

Egyet értek. Bár ha valahogy, -tudom, hogy szinte lehetetlen, de ha mégis- újraértelmezhetnék a Smallville alkotói a Superman-sagat és ezt bele tudnák vezetni a sorozatba, én annak örülnék a legjobban. Clois, repülés, ruha, Lex Luthor, nagyobb ellenségek, szövetségesek... Álom, édes álom...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.25. 16:15 
Luthor-bérenc

én örülök. egyszerre örülök is neki meg nem is. azért örülök mert folytatódik és méágtöbb izgalom lesz benne. a cselekmény nem áll le. azonban azért viszont jo lenne ha leállna mert valahol muszály lesz abbahagyni. nem lehet egy sorozatnak 20 évadja sztem. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.25. 16:25 
Talonlakó

Hát ez fura... A Bride előtt reméltem, hogy nem jön kilencedik évad, de ahogy később igaziból nem történt semmi, vártam ezt a hírt. Mindegy. Akit én nagyon várok vissza, az Perry White. Most már kéne egy szép bemasírozás a szerkesztői székbe tőle. Meg jöhetne Ron Troupe, Cat, meg Steve Lombard is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.25. 16:36 
tiszteletbeli Superman

Amit én már nagyon várok: METALLO ésogy átvezssék már ezt a szerencsétlent a Supermanség talajára.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.25. 17:20 
kriptoni látogató

Daredevil írta:
Amit én már nagyon várok: hogy átvezssék már ezt a szerencsétlent a Supermanség talajára.

Valóban jó lenne... :roll: :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.25. 17:50 
kriptoni hős

Hát vegyesek az érzelmeim. Egy esetleges büdzsénöveléssel még többet lehetne kihozni a sorozatból, de erre nem hinném, hogy sok esély van. Nem akarok mindig a kevés lóvé miatt rinyálni, mert ez az évad kitűnően mintázza, hogy kevés pénzből is lehet nagyot alkotni, de sztem ha több DC figurát akarnak beletenni a történetbe, akkor ahhoz több pénz is kéne, mert pl. a Légió sem volt az igazi.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.25. 18:16 
kriptoni szuperhős

Rebellious írta:
Ez a helyzet a 9. évaddal olyan, mint amikor satuba szorítanak valamit... de már annyira, hogy az teljesen összeroppan... az egyik oldalról a már kivesézett Smallville szál, és a másik oldalról csak érintőlegesen megközelíthető Superman szál már annyira közel került egymáshoz, hogy valójában már nem beszélhetünk Smallville-ről (bár az utóbbi évadokban sem volt már jellemző). Ez a sorozat egyre inkább egy kisgyerekre hasonlít, aki soha nem akar felnőni...

Rebellious ennél jobban nem is tudta volna megfogalmazni, teljesen így gondolom én is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.25. 18:20 
kriptonitfertőzött

Szerintem a Légióval nem volt semmi gond, az legyen a legrosszabb színvonal, amit megütnek az újabb DC-hősök majd.

A 9. évaddal kapcsolatban vegyesek az érzéseim, de inkább örülök neki mint sem. Tudom, hogy valamikor be kell fejezni a sorozatot, de még ne, szívesen elnézném még egy kis ideig. Arról nem is beszélve, hogy a színvonal a 8. évaddal megemelkedett.

Kérdéses viszont, hogy kik maradnak a jelenlegi főszereplők közül a 9. évadra? Lois és Clark garantált, gondolom Jimmy is marad, de Chloe már tavaly is majdnem kiesett, Davis/Doomsie sztem megy az évad végével, vagy max a következő legelejével. Olivernek így sincs sok szerepe, Tess karakterét pedig jobban előtérbe kellene hozni, mert ő sem nyom most túl sokat a latba. Valami nagyon ütős sztorival kell előállniuk az íróknak, hogy a smallville továbbra is jó lehessen...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.25. 19:15 
új a kisvárosban

Őszintén szólva amikor még csak elkezdtem nézni a 8. évadot, reménykedtem a 9.ben... De aztán lassan egyre kevésbé tetszett az ötlet... Kéne egy jó sorozat finálé, ami izgalmas, és tényleg fontos dolgok történnek, mert ha belegondolok, rájövök, hogy igazából ez unalmas... Nagyon izgalmasnak kéne hogy tartsam ezt az egész Doomsdayes izét, de igazából mindenki tudja, hogy Clark le fogja győzni egyszer... Az meg hogy addig mi történik, tökmind1, mert nemfogja Clarkot kinyírni vagy ilyesmi.... Ami a legunalmasabb volt, az Brainiac kinyírhatatlansága... Ha mégegyszer visszajön, akkor abba már beleőrülök... :? És egyébként is... Legkésőbb a sorozatfináléban legyőzné... :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.25. 19:25 
kriptoni hős

Ilyeneken nem szabad kiakadni! :wink: Mindenki jól tudja, hogy Brainiac szerepel a Superman-saga-ban, így egyértelmű, hogy még nem halhat meg. Doomsdayről meg annyit, hogy az Acélember legnagyobb ellenfele és idővel le is győzi...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.25. 20:09 
új a kisvárosban

Mivel Én az utóbbi 2 hónapban daráltam le a Smallville-t új fan vagyok, ezért nagyon örülök a 9. évadnak. És így legalább lehetne alapozni egy olyan évadra, amelynek minden egyes része közelebb visz a sorozatfináléhoz, nem úgyhogy kényszerből kell befejezni, mert kiderül évad közepén nincs több évad. Jó lenne egy összeszedett ütős befejezés.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.25. 20:19 
tiszteletbeli Superman

:shock:
Én nagyon ledöbbentem a hír láttán! Nem gondoltam volna, hogy tényleg lesz 9. évad...

Vegyesek az érzéseim ezzel kapcsolatban. Kíváncsi vagyok, hogyan tudja tartani a 8. évad színvonalát és milyen új ötletekkel tudnak előállni az alkotók.

Ami nálam jöhet: Perry White, Lex visszatérése az utolsó néhány epizódra(már ha nem lesz 10. évad, aminek NEM örülnék), Clois, repülés, új ellenségek. Persze elég, ha ennek a fele beteljesül! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.25. 20:25 
kriptoni szuperhős

Bubu87 írta:
Mivel Én az utóbbi 2 hónapban daráltam le a Smallville-t új fan vagyok, ezért nagyon örülök a 9. évadnak.

Úgy nem gáz, de ha már 7-8 éve nézed/töltögeted, mint én meg sokan mások is, eléggé kiakasztó a 9. évad híre. Ha összeszámolom, hogy mennyi jó rész volt és mennyi rossz az évadok során, akkor sajnos a mérleg a rossz részek felé hajlik, de szignifikánsan. Ahogy már régebben is írtam, a Smallville a nézők fan-ságából, elkötelezettségéből él, nem a hejde sztorikból.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.25. 20:36 
kriptoni látogató

Szerintem a CW nem fog költségvetést növelni. Oka: jó nézettség kevesebb pénzzel, akkor meg minek több pénzt kiadni? :evil: sajnos elég valószínű hogy bejön.... :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.25. 20:48 
SVH-alapító,főszerkesztő

RichieVelch írta:
Ahogy már régebben is írtam, a Smallville a nézők fan-ságából, elkötelezettségéből él, nem a hejde sztorikból.

Éppen ezért lehet örülni annak, hogy a sorozat egy hatalmas sikertörténet. Túlélte a karakterek gimnáziumból való távozását, túlélt egy csatornaváltást, színészvesztéseket, DC-megszorításokat, az alkotók elvesztését, csökkentett költségvetést.

2001 óta van képernyőn, ez lesz a 9. szezonja. Ha 22 részes lesz a kilencedik szezon, akkor az utolsó epizódja a 196. rész lesz. Ez egyedülálló eredmény, a Smallville egyre vastagabb ceruzával írja bele nevét sorozattörténelem-könyvbe.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.25. 21:08 
tiszteletbeli Superman

Tartózkodási hely: CSÖKMŐ .IAMNOTGONNAREADSPOILERS .IAMNOTGONNAREADSPOILERS .IAMNOTGONNAREADSPOILERS
Igen! Igen! Igen! Lehet, hogy az első pár rész után lelombozódom, de most nagyon örülök! Nem akarok belemenni költségvetési kérdésekbe, hiszen a 8. évad bizonyította, hogy nem kell sok lé, ahhoz hogy jó legyen a sztori. Kicsit viszont aggódom a megfogyatkozott produceri gárda miatt... Lehetnek itt még nagy pillanatok, de én már régóta nem várok semmi grandiózusat, főleg nem effektek terén. Ha ennek az évadnak - különösen úgy az első tíz rész második felének - minőségét tudnák tartani az már hihetetlenül jó lenne.

És, hogy mit szeretnék:

- Elég legyen a buta Clark-ból és kezdjen végre egyedül is boldogulni. Ezt könnyen megoldhatták volna, ha kiveszik Chloe-t az egyenletből, - akár azzal a hülye memóriatörléssel, akármennyire is idegesítő volt - de hát kifaroltak belőle és azért nem szívesen adnám AM-et. A Legion "Miért nem tudnak Chloe Sullivan-ről a jövőben?" kérdését boncolgathatnák. Nekem beindította a fantáziám...
- Ericát teljes évadra és vele Clois-t minden mennyiségben
- Perry White-ot fél évadra legalább, de ha a realitás talaján maradok, akkor beérném egy látogatással is...
- Visszatérő szereplőket. Mekkora lenne már egy kis Lionel, Jonathan és Martha, akár Pete egy normális sztorival a megfelelő időpontokban akár csak emlékekként, de ugyanakkor visszajöhetne pár "klasszikus" meteorfertőzött is. Ott van még Mxyzptlk is. Tudom szép álom, de akkor is. :P
- Évad közben egy jó kis Kara szál pár részen keresztül.
- És kövezzetek meg, de legyen már kerek az az évadszám és legyen 10 évad. Nem tudom miért nem engedik Clarkot képezni úgy hogy a sztori folytatódik. Miért kell a kiképzésének úgy zajlania, hogy totál bevonul az Erődbe??? Miért ne járhatna be néhány órára??? Legalább okosodna egy kicsit, ha már a felsőoktatást feleslegesnek találta. Ráfér. :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.25. 21:33 
új a kisvárosban

RichieVelch írta:
Bubu87 írta:
Mivel Én az utóbbi 2 hónapban daráltam le a Smallville-t új fan vagyok, ezért nagyon örülök a 9. évadnak.

Úgy nem gáz, de ha már 7-8 éve nézed/töltögeted, mint én meg sokan mások is, eléggé kiakasztó a 9. évad híre.

Igen, azért is írtam, hogy Én daráltam és most szerettem meg.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.25. 21:40 
új a kisvárosban

Lex írta:
2001 óta van képernyőn, ez lesz a 9. szezonja. Ha 22 részes lesz a kilencedik szezon, akkor az utolsó epizódja a 196. rész lesz. Ez egyedülálló eredmény, a Smallville egyre vastagabb ceruzával írja bele nevét sorozattörténelem-könyvbe.

Nem lesz 200. rész??? Hé!!! Ez nemér!!
De ha már lesz 9. évad akkor igazán csinálhatnának jó befejezést az elvarratlan szálakkal...
Lana kiírását nem tartom lezártnak, bár csak akkor mondanám hogy legyen a 9. évadban, ha abban a 4 részben nem lett volna benne.
Lex csak akkor jöjjön vissza, ha MR játsza.
Kiderülhetne, hogy miért kellett olyan metorköveket küldeni a földre, amik nincsenek jó hatással Clarkra... Vagy leaglább az, hogy miért, hiszen ezek a Kripton részei...
Igazi Clois szál, kerülgetések nélkül.
Repülés!!!
Ezeket tartottam a legfontosabbaknak [#rolleyes]

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.25. 21:53 
tiszteletbeli Superman

Tartózkodási hely: CSÖKMŐ .IAMNOTGONNAREADSPOILERS .IAMNOTGONNAREADSPOILERS .IAMNOTGONNAREADSPOILERS
Aidan7 írta:
Kiderülhetne, hogy miért kellett olyan meteorköveket küldeni a földre, amik nincsenek jó hatással Clarkra... Vagy legalább az, hogy miért, hiszen ezek a Kripton részei...

Azokat a köveket nem küldték, szimplán potyautasokat voltak... És, hogy miért ártalmasak Clarkra??? Mert neki is lennie kell gyenge pontjának... Amúgy azt hiszem valami rádióaktív sugárzást bocsát ki, ami kivágja a napelemeit... :twisted:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.25. 23:01 
kriptoni hódító

Nemrég még sajnáltam volna, de mostmár inkább örülök, inkább legyen elnyújtva, mint összecsapva. :wink:

A 10. évadról még korai nyilatkozni, majd jövőre ugyanekkor. :) A 9 is kerek valamilyen szinten.

Amire igazán kíváncsi leszek, az a szereplőgárdára. Clark, Lois, Jimmy és talán Olvier is fix, a többiekért megint lehet majd rágni a körmünket, nehogy kidobják őket, ahogy Karát... (Davis pl. jó nagy kérdőjel: vagy teljesen Doomsday lesz, és akkor az embernek nem sok szerep jut, vagy nyújtják az ő történetét is :) )

Ami szerintem a legjobban ráférne a sorozatra, az a már fent említett vendégszereplők sokasága, valamint Clark legyen ravasz, kemény, tökös, talpraesett, legény a gáton, stb. :D (Lana nélkül erre most is sok esély van :twisted:) ha már Superman még nem... :wink: (és persze több pénz)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.25. 23:06 
tiszteletbeli Superman

Én még valami kicsit földhöz ragadtabb főellenfelet kívánnék és teljes lenne az örömöm. Metallo, vagy Solomon Grundy (utóbbi alaposan realizált előtörivel) erre tökéletes lenne.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.26. 01:23 
kriptoni hódító

Daredevil írta:
Én még valami kicsit földhöz ragadtabb főellenfelet kívánnék és teljes lenne az örömöm. Metallo, vagy Solomon Grundy (utóbbi alaposan realizált előtörivel) erre tökéletes lenne.

Metalloból amennyit láttam, az alapján simán el tudnám képzelni én is Smallvilleben. 8)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.26. 13:34 
tiszteletbeli Superman

Daredevil írta:

Metallót ismerem, de Solomon Grundy-ról még nem is hallottam... :oops: Pár mondatban összefoglalná valaki, hogy kicsoda is ő... (képességek, eredet, ilyesmi :) )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.26. 15:45 
tiszteletbeli Superman

Solomon Grundy egy nagy szürke óriás élőholt. Ő a DC megfelelője Hulknak. Neki kellene némi formzás a Smallvile-be való beillesztéshez, de életképes karakter lehetne blőle faragni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.02.26. 17:06 
kriptoni látogató

The show has been renewed for a ninth season, and Entertainment Weekly's Michael Ausiello has implied that all cast members from Season 8 will be returning for another year except possibly for one: Sam Witwer (Davis/Doomsday). (Hopefully this means only that his role as Doomsday is up, and he'll be back as Zod... right?) When or if more details come out about Season 9, we'll post them.

Ezek szerint megvan, hogy valószínűleg ki nem fog szerepelni a 9. évadban.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 667 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]